Прес-центр

Новини

"Дитячий світ" розпочав акцію "Благодійна листівка"
27.10.11

27 жовтня стартувала акція «Благодійна листівка» Всеукраїнського благодійного фонду «Дитячий світ». Акція проходить вже четвертий рік поспіль. Під час акції кожен бажаючий має змогу привітати з новорічними та різдвяними святами своїх партнерів, друзів та колег яскравими кольоровими листівками, зробленими на основі малюнків дітей, яким допомогли лікарі.

"Дитячий світ" допомагає дитячим лікарням
18.10.11

Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» у рамках благодійної програми «Здорові діти у щасливій країні» розпочав проект підтримки дитячих лікарень. Протягом перших двох місяців тривання проекту фонд надав лікарням допомогу на суму понад 250 тис. грн.

"Дитячий світ" підтримує розвиток українського скаутінгу
10.10.11

Благодійний фонд «Дитячий світ» виступив головним партнером Всеукраїнського форуму лідерів скаутських дитячих та молодіжних організацій, який відбувся 7-9 жовтня 2011 року у Києві. Участь у заході взяли 125 скаут-лідерів зі всієї України. На форумі відбулися активні дискусії щодо сучасних методів виховання молоді, а також подальшого сприяння ефективній діяльності центрів патріотичного виховання. Захід також підтримали Державна служба молоді та спорту України та Національна скаутська організація Данії.

Благодійний фонд "Дитячий світ" підтримав дитячу велогонку
28.09.11

веселих і захоплюючих змаганнях взяли участь понад 800 дітей віком від 2-х до 15 років. Велогонки пройшли у Києві, Ужгороді, Житомирі, Каневі, Черкасах, Боярці і Бучі (Київська обл.), Одесі та Коломиї (Івано-Франківська обл.) Всеукраїнський благодійний фонд “Дитячий світ” виступив генеральним партнером заходу, надавши призи для учасників велогонок на загальну суму понад 40 тис. грн.

"Дитячий світ" запрошує дітей на табір в Карпати!
15.07.11

Літо ще триває! І у вас є ще можливість організувати для себе і своєї родини гарний літній відпочинок у Карпатах. З 14 по 23 серпня відбудеться оздоровчий табір “Долаючи вершини”, який проводить Всеукраїнський благодійний фонд “Дитячий світ”. Табір відбуватиметься у самому серці Карпат у с. Верхньовисоцьке, Турківського району Львівської обл.