Прес-центр

Новини

"Дитячий світ" провів оздоровчий табір для дітей у Криму
11.07.11

Щойно діти повернулися із першої зміни табору “Дитячий світ”, який вже другий рік поспіль проводить Всеукраїнський благодійний фонд “Дитячий світ”. Цьогорічний табір запам“ятається його учасникам чудовою погодою, чистим і прозорим морем та чисельними пригодами, які всі разом пережили таборовики за 10 днів. Напевне, найцікавішим на таборі були численні змагання, які організовували самі учасники під керівництвом досвідчених вихователів. Таких змагань протягом табору діти організували чотири: тереновий на скелях поблизу Бухти космонавтів із численними завданнями на командну співпрацю, швидкість, витривалість та вміння логічно мислити, водний із різноманітними завданнями, які об“єднувала необхідність виконувати їх у воді, спортивний із цілою системою командних завдань та естафети, організовані наймолодшими таборовиками. Всі вони дали змогу учасникам здружитися та навчитися добре співпрацювати.

Народна артистка України Ніна Матвієнко привітала пацієнтів дитячого кардіоцентру із Днем захисту дітей
01.06.11

1 червня благодійний фонд “Дитячий світ” з нагоди Дня захисту дітей провів святковий концерт у Центрі дитячої кардіології та кардіохірургії. У концерті взяли участь Народна артистка України Ніна Матвієнко, талановиті маленькі артисти зі студії “Чунга-Чанга” та продюсерського центру “Зоряний шлях” дитячий інструментальний ансамбль та інші.

"Дитячий cвіт" запрошує дітей в подорожі в часі та просторі до музею Ханенків
12.01.11

Вже недноразово фонд «Дитячий світ» організовував для дітей екскурсії в музеї Києва. Зокрема у вересні 2011 р. дітлахи були гостями Музею телебачення, звідки винесли багато нових вражень про розвиток кінематографа.