Прес-центр

Новини

37 тисяч гривень зібрано для хворих дітей (акція "Я люблю життя")
19.12.13

У Черкасах завершилася благодійна акція «Я люблю життя». Організаторам вдалося отримати понад 37 тисяч гривень пожертв на лікування 4 важкохворих дітей. Збирати кошти допомагали 42 творчі колективи та 25 волонтерів. Організаторами виступили Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ», волонтерський рух «Жити завтра» та черкаський осередок «Всеукраїнської мережі ЛЖВ».

Концерт до дня людей з обмеженими можливостями
04.12.13

У Чекраському палаці культури “Дружба народів” 3 грудня відбувся благодійний захід до дня людей з обмеженими можливостями (Черкаси). Концерт організовано Всеукраїнським фондом “Дитячий світ” та вихованцями школи №37, де навчаються з вадами слуху.

«Дитячий світ» долучився до ініціативи UNICEF «Місто, дружнє до дитини»
11.10.13

ВБФ «Дитячий світ» у співпраці з Дитячим фондом ООН (UNICEF) 8 жовтня провів у Черкасах круглий стіл «Місто, дружнє до дітей». Однойменний проект UNICEF спрямований на створення комфортних умов для розвитку і виховання дітей у містах, врахування їх думки при ухваленні стратегічних рішень міською владою.

Екскурсії до столиці
09.10.13

Фонд “Дитячий світ” продовжує організовувати екскурсії до кращих музеїв Києва. 29 вересня кілька десятків дітей з Черкас відвідали Національний художній музей.

Зимовий кубок "Азоту"
02.10.13

28 вересня у Черкасах стартував Зимовий Кубок Азоту з міні-футболу серед дітей. У ньому беруть участь команди 22 шкіл, які змагатимуться у трьох вікових категоріях.